classificació circuits anteriors:   -CCF 2018 -   -CCEF 2018 -   -CCF 2017 -   -CCF 2016 -   -CCF 2015 -   -CCF 2014 -   -CCF 2013 -   -CCF 2012 -   -CCF 2011 -   -CCF 2010 -   -CCF 2009 -   -CCF 2008 -   -CCF 2007 -   -CCF 2006 -   -CCF 2005 -   -CCFO 2004 -  
Calendari de regates del circuit català de funboard  -CCFO 2004-
   
Calendari de proves     
 
prova modalitat organització
 
CAPGIRELL - CN ESTARTIT
06/03/04 Freestyle- Capgirell - CN Estartit
 
ESCOT - CN ESCALA
03/04/04 Freestyle- Escot - CN Escala
 
ROSES
24/04/04 Freestyle- CW Roses
 
KING OF BADALONA
14/05/04 Freestyle- CN Badalona
 
V CONCENTRACIÓ WAP 2004
05/06/04 Freestyle- Windsurfistes Associats Premià
 
BEGUR FREE WAVE X FUN
06/11/04 Freestyle-Onades- Surfera Gironina
  (modalitats: Freestyle, Onades, Súper X, Slalom, Speed)


 ESCOT - CN ESCALA    , 03/04/04    ( anunci de regata )
La regata:  
COMENÇA EL CIRCUIT CATALÀ DE FREESTYLE / ONES 2004

El passat cap de setmana 27 i 28 de març es va donar el tret de sortida del Circuit Català de Freestile / Ones organitzat per la Federació Catalana de Vela el Club Windsurfing Roses, la WAP de Premià de Mar, el C.N. Badalona, el C.N. Estartit, el C.N. l’Escala, el C.N. Premià i les botigues Capgirell i l’Escot.

Fins al moment ja s’han realitzat les dues primeres proves a la província de Girona. La primera organitzada per la botiga Capgirell i el Club Nàutic Estartit a la platja de Pals, i la segona per la botiga l’Escot i el Club Nàutic l’Escala a la platja del Riuet de l’Escala.

La gran quantitat de persones que s’hi van apropar, van evidenciar que s’està fent molt bé la feina i que respon amb èxit a totes les expectatives creades. L’esperit de regates per a tothom amb les vessants de competició i ambient de festa són la fórmula de l’èxit. Exposició, test de material, sopar pels inscrits i acompanyants i la posterior festa fan que cada cop siguin més els inscrits a les regates.

La regata de Pals programada pel primer cap de setmana de previsió del mes de març es va convocar els dies 27 i 28. La competició va començar el dissabte a les 10 del matí amb la formalització de les inscripcions. A la platja es van reunir 23 regatistes (16 sèniors, 3 fèmines i 2 juvenils), la majoria provenien de diferents indrets de Catalunya.

Els diferents heats (d’entre 3 i 4 participants) del quadre de mànigues es van anar omplint amb els diferents regatistes, en funció del ranking de la temporada 2003 i de l’ordre d’inscripció.

Al voltant de les 11 del matí es va fer la reunió de patrons i aprofitant la manca del vent, es va realitzar la primera reunió de la recent constituïda Classe Funboard de la Federació Catalana de Vela, on el seu secretari en Xavier Torres va explicar el desenvolupament de les proves i del campionat.

A la reunió de patrons es va informar de la modalitat de la regata (freestyle donada la falta de condicions per a la realització d’una prova d’onades), del sistema de puntuació i de la distribució dels regatistes en el quadre de mànigues.

El dia no acompanyava massa amb la manca de vent, el fred i la pluja i no va permetre disputar els diferents heats que estaven previstos.

A les quatre de la tarda es va donar per finalitzada la jornadai es va convocar als regatistes a les 11 del matí del diumenge.

Al vespre es va fer el sopar de la regata a l’Aparthotel Golf Beach el qual va tenir una gran resposta. Regatistes, acompanyants i membres de l’organització es van concentrar més tard al Pub Golf Beach on hi va haver passes de vídeos, campionat de futbolí i copes fins altes hores de la matinada.

El diumenge es va aixecar amb gregal força 4 i onades de mig metre i puntualment es va fer la reunió de patrons per començar mitja hora més tard amb els diferents heats de freestyle, on es van poder veure Up Wind 360º (molinillos), algun Forward Loop i Volcanos. A mesura que passava el dia la intensitat del vent va anar disminuint obligant a l’organització a suspendre la màniga.

A les tres del migdia es va donar per acabada la prova i es repartiren entre els inscrits diversos obsequis, agraïnt l’esforç dels jutges: Josep Estudis, Jordi Llistusella, Robert Gaya, Albert Sousa i Josep Parals i la col•laboració de l’Ajuntament de Pals, Club Nàutic Estartit, Aparthotel i Pub Golf Beach, Fruites Frigola, Pals Pa i Carnisseria Saló. A la regata assistiren les marques Bic Sports, Gaastra, Space Dog i Tabou.

Els dies 3 i 4 d’abril es va fer la regata de L’Escot – Club Nàutic l’Escala a la platja del Riuet de l’Escala. La inscripció va ser inferior a l’anterior regata de Pals donat que en aquelles dates molts regatistes ja estaven de vacances. En total es van inscriure 14 regatistes (11 sèniors i 3 juvenils).

La regata, organitzada per la botiga l’Escot i el Club Nàutic l’Escala, es va fer coincidir amb una trobada de kites a la mateixa platja.

A primera hora del dissabte es formalitzaren les inscripcions mentre les marques presents a l’acte van anar muntant el mateiral d’exposició: taules, veles i kites. Algunes de les marques presents van ser: Bic Sport, Fanatic, Gaastra, JP, Mistral, Neilpryde, North Sails, Rrd, Space Dog i Tabou. Durant tot el dia el vent no va arribar als 15 nusos i es va aplaçar la sortida pel diumenge. Al vespre es va fer el sopar de la regata al Bar Restaurant La Lluna; aperitius, amanides i una fideuà van donar pas a les copes fins altes hores de la matinada.

El diumenge es va fer la reunió de patrons a les 11 del matí a peu de platja i es va comunicar als regatistes que la prova seria de Freestyle. Cap al mig dia va començar a pujar la força del vent i els més impacients es van començar a posar a l’aigua per aprofitar la brisa que es va aixecar. I va ser aleshores quan l’organització va decidir posar en marxa la competició de freestyle, tenint en compte la normativa del Circuit Català de Freestyle / Ones 2004 que impedeix que si no hi ha més de 15 nusos no es pot donar per vàlida la prova. La força del vent no va pujar suficient i es van fer mànigues de demostració, amb un lliurament de premis sense validesa pel Circuit. Es va agraïr la col•laboració de: Lluís Puig, Joan Llop, Nacho Rocha, Roger Defez i la col•laboració de l’Ajuntament de l’Escala, Club Nàutic L’Escala i Bar Restaurant La Lluna.

Tal i com comentava el Secretari de la Classe Funboard de la FCV, Xavier Torres al final de l’acte, “el Circuit Català de Freestyle / Ones 2004 està essent tot un èxit a nivell participatiu i organitzatiu. Gràcies a la gran tasca que realitzen els clubs i les botigues organitzadores, al suport de marques comercials del sector, l’ajuda que es rep dels Ajuntaments implicats i la tasca que desinteressadament han dut a terme tots regatistes de la classe, aquest circuit està agrupant els millors regatistes de Catalunya i ja n’han començat a venir de fora, fet que representa que estem fent les coses bé”.

Les pròximes cites seran:

24 i 25 d’Abril ROSES
(Club Windsurfing Roses)
15 i 16 de Maig THE KING OF THE BEACH
(Club Natació Badalona)

i on s’espera sigui la gran festa del windsurf català els dies:

5 i 6 de juny V Concentració WAP 2004
(Windsurfistes Associats de Premià – Club Nàutic Premià)
Classificacions:
   
  General
  No participants.
  Femenina
  No participants.
  Juvenil
  No participants.
   
pujar

 ROSES    , 24/04/04    ( anunci de regata / classificació )
La regata:  
fotos regata
Classificacions:
   
  General
  No participants.
  Femenina
  No participants.
  Juvenil
  No participants.
   
pujar

 V CONCENTRACIÓ WAP 2004    , 05/06/04    ( anunci de regata )
La regata:  
fotos regata La manca de vent no desllueix la festa del windsurf a Premià


Premià de Mar.- Encara no existeix aquell botonet màgic que quan l’apretes t’assegures el vent idoni per celebrar una Concentració de Windsurf com la que va organitzar la WAP els passats 5 i 6 de juny amb garanties d’èxit. Tot i l’adversitat d’aquestes condicions climatològiques, l’activitat de tot el cap de setmana no va decaure i es va demostrar que l’organització les té totes pensades per assegurar la diversió dels participants.

A la cinquena edició d’aquesta Concentració es va fer coincidir la final del circuit català de Freestyle / Ones 2004 amb la primera edició del Circuit Nacional de Concentracions. Entre els jutges s’hi trobava algun windsurfista de renom com Nacho Rocha, vingut expressament de Tarifa. Es van apuntar un total de 28 regatistes provinents de diferents indrets d’Espanya, fet que va representar un nou rècord d’inscripció en un acte d’aquestes característiques. Cap d’ells, però va poder disputar una mànega de les proves previstes. El que sí es va dur a terme dissabte van ser dues mànegues del primer circuit de Techno Formula de la marca BicSport. En primer lloc es va classificar Christian Salvo, mentre que la segona plaça la va ocupar el corredor de la WAP, Miquel Garriga.

Per la nit, durant el sopar amb barbacoa que l’organització va muntar en el mateix xiringuito de la platja tot envoltat de torxes, els regatistes de la classe Funboard van decidir els tres windsurfistes que competirien la setmana següent en el Catalunya Costa Brava PWA Super X (Copa del Món): el representant de la WAP, Ramon Pastor juntament amb José Luís Piñana i Xavi Masdevall. Després del sopar tots els assistents van seguir la festa a la discoteca El Clap de Mataró (decorada per l’ocasió) fins ben entrada la matinada... Potser ja preveien el que passaria el dia següent: el vent va passar de llarg.

Diumenge va ser el gran dia de la Concentració per excel•lència. Tot i la manca de vent, i algunes cares de son dels regatistes, a la platja es va viure un gran desplegament de carpes i material dels establiments i marques esportives vinculades amb el món del windsurf, kitesurf i surf. D’entre tots aquests cal destacar la presència de: Windsurfer's Paradise (Gaastra, Radz, Sola, Select, Hifly, Soöruz), SG Diffusion (Fanatic, Mistral, North Sails, Naish), Now (Neilpryde, JP Australia, Cabrina), Hurrican Nautic (Bic Sport, Tabou, Tiga, Space Dog, Takoon), l’escola Kite Land i la botiga de submarinisme PremiàSub. Tanta implicació per part dels expositors evidenciava, una vegada més, que la gent creu en aquest projecte i que la voluntat és la de seguir millorant i consolidar la Concentració WAP com una de les més importants d’Espanya. L’acte també comptava amb el suport i col•laboració de l’Ajuntament de Premià de Mar, Federació Catalana de Vela, Diputació de Barcelona, Federació Catalana d’Esports per a Cecs i el Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

Des de primeres hores del matí la platja presentava una de les seves millors cares. El sol es reflectia en el gran ventall de veles i estels muntats i una tímida brisa feia onejar la multitud de banderes que donaven el seu toc colorista a la platja. El públic es va involucrar de valent a la festa, visitant els diferents estands, jugant partits de volei-platja i donant una volta per tot el recinte del mercat de segona mà, mentre menjaven alguna de les més de 500 butifarres que s’havien donat amb la inauguració del projecte “Platja Activa” que es va fer el mateix diumenge a la platja. Ja amb la panxa plena, els impulsors del projecte “Windsurf per a Cecs”, pioner a tot Espanya, van fer la demostració que havien promès. Xavi Mandecó, amb un 10% de visió i que des del passat mes de desembre està practicant el windsurf amb l’ajuda de la seva guia Fiona Morrison (olímpica a Atlanta 96) i Robert Gaya es van posar a l’aigua per donar a conèixer que aquest esport és apte per a tothom i que no valen excuses.

I després... l’esperat sorteig maratonià de regals amb productes cedits per: Airush, Arrows, B3 Windsurf, F2, Gaastra, Naish, Neilpryde, North Sails, Radz, Surf a Vela, Fuerza 7, BuscaViento, La Wind, Esports10, Frond Fred, Rokipa, PrmiàSub, Ventilador, Kite Land i Tactic. Arnesos, motxilles, licres, samarretes, gorres, bosses i altres accessoris per la pràctica del windsurf, kitesurf i submarinisme que van satisfer a tots els presents.

I si algú, per aquelles casualitats de la vida, inventa el botonet màgic del vent... que el porti a la WAP a veure si el pròxim any es pot veure el nivell dels regatistes!

Text: Txell Collado
Fotos: Xavier Torres
Classificacions:
   
  General
  No participants.
  Femenina
  No participants.
  Juvenil
  No participants.
   
pujar

 BEGUR FREE WAVE X FUN    , 06/11/04    ( anunci de regata / classificació )
La regata:  
fotos regata CATALUÑA YA TIENE LOS CABEZAS DE SERIE PARA EL 2005

Durante los días 6 y 7 de noviembre se disputó la regata BEGUR FREE WAVE x FUN, organizada por el recién creado club La Surfera Gironina y el apoyo técnico de la Secretaria de Funboard de la Federación Catalana de Vela.

A pesar del poco currículum de La Surfera, en cuanto a la organización de regatas de fun, la prueba fue todo un éxito. Estaba todo previsto para facilitar el correcto desarrollo del evento; parking y almacén vigilado, tarima de jueces, servicio de bar, música y mucho ¡ambiente!

Sin duda La Surfera ha puesto el listón muy alto y hay que felicitar a los organizadores Joan Torrelles, Lluís Maria Sanlley, Xavier Torres (Secretario de Funboard de la FCV) y a todos los amigos de La Surfera y sus colaboradores: Ayuntamiento de Begur, Federación Catalana de Vela, Patronato Municipal de Deportes de Palafrugell, F2, Arrows, Contorn, Ventsurf, Catavent, Styl Arkitectura, La Bodega y el mejor local nocturno windsurfero de Gerona l’Últim.

La BEGUR FREE WAVE x FUN ha servido para obtener los cabezas de serie para la primera regata, a principios de año en Pals, del Circuito Catalán de Freestyle / Olas 2005.

El número de inscripciones en cada regata de la Secretaria de Funboard va en aumento y alcanzando en Begur los 26 regatistas (20 séniors, 2 féminas y 4 juveniles). La gran cantidad de windsurfistas que se acercaron, evidenciaron que se está trabajando a tope y que responde con éxito a todas las expectativas creadas. Regatas para todo el mundo con el ambiente de competición y de fiesta son la clave del éxito: exposición de material, regalos, cena y fiesta hacen que cada vez sean más los inscritos en las regatas del circuito catalán.

A pesar de la inmejorable previsión la Tramontana no apareció hasta el domingo por la mañana y alrededor de las 12 del mediodía se dio comienzo a la competición en la modalidad de Olas. Poco a poco las duras condiciones de la playa de Begur (con olas de hasta 2 metros y con viento racheado de Tramontana fuerza 3) fueron eliminado competidores hasta las fases finales a las que llegaron: Ascanio Diascanio, Eduard Solsona, Jaume Oliveres, Joan Llop, José Luís Piñana, Miquel Gutiérrez, Ramon Pastor, Eric Sanllehy, Xavier Masdevall, Gerard López. En una lucha constante contra la rompiente de entrada y el viento residual los más expertos fueron eliminando poco a poco al resto hasta llegar a la gran final, donde los jueces (Robert Gaya y Roger Defez) dieron la victoria bien merecida a José Luís Piñana seguido de Pastor, Sanllehy y Masdevall. Hay que destacar la gran actuación de una fanática del windsurf, la local Olga Roig que ha pesar de las duras condiciones del mar de la playa del Racó se proclamó campeona en féminas y como no a los más jóvenes que se repartieron el podio y en primera posición resultó Aleix seguido muy de cerca de su hermano Eric, Gerard y Pol.

La clasificación final:

GENERAL
Pos Cat. Nombre Pto. Sponsors
1 S Jose Luis Piñana E-24 0,7 Tabou, Gaastra, Radz, PHB, Helly Hansen
2 S Ramon Pastor E-72 2 WAP, Bic Sports, Helly Hansen, Space Dog, Dune
3 J Eric Sanllehy CAT-1111 3 F2, Arrows, Ventsurf, Styl Arkitectera
4 S Xavier Masdevall E-59 4 Gaastra, PHB, Radz, Helly Hansen, Tabou, Sooruz, Gaastra Wetsuits
5 S Miquel Gutiérrez E-101 5 Helly Hansen, PHB, Gaastra, Radz, Crash Sails
5 S Eduard Solsona 5 Space Dog
5 S Jaume Oliveres 5 Bic Sports, Space Dog, Dune
5 S Joan Llop 5 L'Escot, Pub La Lluna, Oxbow
5 S Ascanio Diascanio E-73 5 RRD, Simmer, Dakine, Nolimitz, Chinook
5 J Gerard López CAT-999 5
11 S Xavier Torres E-771 11 WAP, Bic Sports, Space Dog, Dune
11 S Jordi Riera 11
11 S Màrius Solà E-777 11 Sailboards Tarifa, Ezzy Sails
11 S Sergi Salvat E-591 11 Sooruz, Crahs Sails, Gaastra
11 S Juame Mas 11
11 S Pau Guillot 11 L'Escot, Palmer, Noth Sails
11 F Olga Roig 11
11 J Pol Baltran 11 Ripo
11 J Aleix Sanllehy CAT-555 11 F2, Arrows, Ventsurf, Styl Arkitectera
20 S Àlex Carabí E-4 20 F2, Gaastra, PHB, Radz, Helly Hansen
20 S L.M Sanllehy 20 F2, Arrows, Ventsurf, Styl Arkitectera
20 S Xavier Cabrelles 20
20 S Enric Jaume 20
20 S Martí Roig 20 Catavent, Ventsurf
20 S Pep Serrano 20 Ventsurf
20 F Gemma Roure 20
FÉMINES
Pos Cat. Nombre Pto. Sponsors
1 F Olga Roig 0,7
2 F Gemma Roure 2
JUVENIL
Pos Cat. Nombre Pto. Sponsors
1 J Aleix Sanllehy CAT-555 0,7 F2, Arrows, Ventsurf, Styl Arkitectera
2 J Eric Sanllehy CAT-1111 2 F2, Arrows, Ventsurf, Styl Arkitectera
3 J Gerard López CAT-999 3
4 J Pol Baltran 4 Ripo

Durante la cena del sábado se realizó una reunión de clase como balance de la temporada 2004. Entre otros temas tratados se presentó el balance económico de la clase, la nueva página web (aún no operativa) y el calendario 2005 (con diferentes modalidades; Super X, Olas y Freestyle), pero con las fechas aún por confirmar.

REGATA FECHA MODALIDAD
1.- Capgirell-Pals (Enero a Marzo) Olas / Freestyle
2.- L'Escot-L'Escala (Marzo / Abril) Freestyle
3.- Roses (Abril) Super X
4.- VI Concentració WAP (Mayo / Junio) Freestyle
5.- La Wind (Junio) Super X
6.- C.N. Bétulo (Julio) Super X / Freestyle
7.- C.N. Masnou (Octubre) Freestyle
8.- Begur Free Wave x Fun (Octubre) Olas / Freestyle
9.- Prueba móvil en fecha y spot

Para más información podéis visitar la web de la Federación Catalana de Vela www.fcv.es o bien os podéis poner en contacto con el Secretario de Funboard Xavi Torres (xti@lamalla.net).
Classificacions:
   
  General
  No participants.
  Femenina
  No participants.
  Juvenil
  No participants.
   
pujar

(... Aquí mateix trobareu tota l'informació de cada regata del campionat a mida que es vagin realitzant.)

   
  General
  No participants.
   
  Femenina
  No participants.
   
  Juvenil
  No participants.
   
  Màster
  No participants.
   
   
- publicitat -

CIRCUIT CATALÀ DE FUNBOARD 06 de Juliol, 2022
-contactar-   -afegir a favorits-    -recomana'ns-   -legal- @webmaster : programador web