Windsurf a catalunya

No disponible.
 
Fotos del circuit
 
Fotos del circuit
 
Fotos del circuit
CEF 2018: PRAT
 
Windsurfcat al facebook
14/12/09
Uneix-te al grup de Windsurfcat al facebook a través d´on podreu rebre avís de la convocatòria de les regates així com les incidències relacionades amb l´Associació de la Classe Funboard. Ens trobaràs com WINDUSRFCAT.COM

Protagonista del circuit+
 
Ganes de navegar.
Llicència federativa.
 Targeta de classe.
Inscripció a cada regata.
Participar al campeonatmés info  //  Participar al campeonatmás info
 
Fotos del circuit
DISPONIBLE DVD COMPLET A LA BOTIGA
 
Fotos del circuit
Si vols estar connectat sempre amb WindsurfCat i el món del funboard afegeix-te al grup!!! Tothom pot opinar: navegants, regatistes, aficionats, aprenents, distribuïdors i comerços del windsurf,...
L'espai de trobada i de comunicació del quan no fa vent.
 
més
!!! EMERGÈNCIES MARÍTIMES !!!
900.202.202 : SOS marítim
112 : Telèfon d'Emergències.
FCV: Federació catalana de vela.
RFEV: Federació espanyola de vela.
PWA : Web oficial de l'Associació de Windsurfistes Professionals.
EFPT: Web oficial del Cirtuit Europeu de Freestyle.
METEO CAT: el temps a catalunya

ampliar
Previsió demà
   Previsió demà passat
Circuit català de funboard  
La Classe Funboard de la Federació Catalana de Vela engloba el col·lectiu de navegants de Freestyle, Ones, Súper X i Slàlom.
En aquesta web podreu trobar tota la informació actualitzada de la classe (calendari, anuncis i instruccions de regates) i del windsurf en general. A l'adreça de correu electrònic xtorres@windsurfcat.com podreu dirigir-vos personalment al secretari de la classe, Xavier Torres Isach, per expressar opinions, fer suggeriments i conèixer més detalls del projecte.
(calendari de regates_2018)
Federació catalana de vela
  Federació espanyola de vela  Federació espanyola de vela  IFCA  Euro ISAF  ISAF
Circuit català de funboard
 
Notícies del circuit
 NÚMEROS DE VELA I PUBLICITAT 
 13/06/18
Tots els competidors de Windusrfcat hauran de marcar les seves veles amb els números que han estat registrats a la Secretaria Nacional. Tota la zona delimitada entre la botavara i una línia imaginària 60 cm per sobre la botavara està reservada per l’adhesiu del circuit de WINDSURFCAT. S’informarà a l’anunci de regata o en les instruccions de regata si els adhesius dels espònsors dels esdeveniments són obligatòries.
---------------------------------------
Todos los competidores de Windusrfcat deberán marcar sus velas con los números que han estado registrados a la Secretaria Nacional. Tota la zona delimitada entre la botavara y una línea imaginaria 60 cm. por encima la botavara está reservada para el adhesivo del circuito de WINDSURFCAT. Se informará en el anuncio de regata o en las instrucciones de regata sí los adhesivos de los patrocinadores de los eventos son obligatorios.

+info
 
ampliar+

 Joaquím Rodés guanya la regata al Prat d´onades 
 11/04/18
CIRCUIT CATALÀ DE FUNBOARD
Joaquim Rodés Guanya la prova d´onades del CCF El Prat 2018
CMV El Prat un spot perfecte per wave

Texte: WINDSURFCAT
Fotos: Salvador Mora / Jordi Capella

Una bona previsió de Llevant va accelerar la convocatòria de la regata d´onades al Centre Municipal de Vela del Prat, molt de moda per les seves bones condicions i estadística de vent. Amb condicions de Llevant l´espot es posa perfecte per als salts i les surfejades i no es podía malbaratar l´ocasió. Es va poder realitzar l´eliminatòria simple i la doble, amb veles d´entre 4,7 i 5,3.

El primer duel anticipat en l´eliminatòria simple es va donar amb la parella Jaume Juncà (E-73 / CM Prat) i Màrius Solà (E-79 / CN Bétulo), avançant Juncà, després d´uns anys sense competir. L´ascens de Juncà en el quadre de la simple va ser espectacular avançant fins a semifinals, en què Toni Pijoan (CAT-301 / CN Badalona) no el va deixar avançar més.

Final de guanyadors entre Joaquim Rodés (E-32 / CN Bétulo) i Pijoan, i de perdedors entre Juncà i Ferran Recasens (CAT-401 / CN Bétulo). Rodés amb maniobres de salts espectaculars guanya la simple davant les grans surfejades de Pijoan i Recasens tercer seguit de Juncà.

Immediatament es va posar en marxa la doble eliminatòria, amb una destacable remuntada per part d´Albert Barroso (CAT-405) i de Solà que es van enfrontar, guanyant Solà. De nou heat de Solà amb Juncà. Aquesta vegada el duel va ser a favor de Solà ascendint contra Recasens, tercer a la simple, que tallà el seu bon ascens de posicions. Solà va treure un bon backloop però no va ser suficient contra el nivell de surf i salts de Recasens. La primera semifinal va ser disputada entre Recasens i Pijoan, en què Raca va brodar en el primer minut amb un lateforward i backloops molt alts, no deixant dubte als jutges. La gran final va ser entre el guanyador de la simple, Rodés i Recasens, en la qual Raca va treure el millor de si només començar, guanyant la final. Això va comportar desempat en una nova final. A la segona final Racasens no va poder treure el seu repertori de salts buscant desesperadament ones d´altura (mala sort!). En canvi Rodés, amb un surf sempre fluid i encarat, va treure in extremis un enorme backloop en l´últim minut que li va donar guanyador per unanimitat dels jutges.

Agrair la predisposició del Centre Municipal de Vela del Prat que està fent diferents accions per promocionar el windsurf al centre oferint cursos de windsurf (amb monitors experimentats), varada de windsurf. Bona organització de la regata amb la nova aplicació (Http://competicio.windsurfcat.com) elaborada per l´empresa Quopiam Informàtica S.L. per seguir la regata en línia. Destacar els jutges i ajudants per la bona feina durant tot el dia, així com als dos fotògrafs (Salvador Mora i Jordi Capella) que van immortalitzar tot el que va passar, encara que als participants se´ns queda a la retina gravat.

Circuit Català de Funboard
El Campió del Circuit és el regatista que més punts aconsegueixi al llarg de l´any, és el overall de les modalitats disputades (Onades, Freestyle i Eslàlom) i per a cadascuna de les categories (absoluta, juvenil, màster i fèmines). Les regates del CCF 2018 que seguiran: Cambrils i Badalona a convocar en funció de previsió i Roses que coincideix amb la prova del Circuit d´Espanya de Funboard els dies 1 al 3 de juny. Més informació del CCF en la web de l´associación www.windsurfcat.com
 
ampliar+

 Es convoca la regata CCF CMV EL PRAT el dia 7 d´abril 
 05/04/18
Es convoca la regata al Prat de Llobregat (CMV El Prat) el proper dissabte 7 d´abril, en la modalitat d´Onades. Les inscripcions s´han de fer a través de http://competicio.windsurfcat.com/. La confirmació d´inscripcions serà de les 9:00 a les 9:45 hores a l´oficina de regates i la primera possible sortida a les 10:00 hores.
---------------------------------------
Se convoca la regata en Prat de Llobregat (CMV El Prat) el próximo sábado 7 de Abril, en la modalidad de Olas. Las inscripciones se realizarán a través de http://competicio.windsurfcat.com/. La confirmación de inscripciones será de las 9:00 a las 9:45 horas en la oficina de regatas y la primera posible salida a las 10:00 horas.
Más info...
 
ampliar+

 CEF Almeria 2012: Desplaçament compartit de flota 
 22/03/18
La Federació Catalana de Vela ha cedit una furgoneta de 9 places per a poder desplaçar la flota de la Classe Funboard a la primera regata del Circuit Espanyol de Funboard a El Ejido (Almeria) que es celebrarà del 5 al 8 d´abril. Tots els regatistes associats de la classe poden sol.licitar plaça al correu electrònic xtorres@windsurfcat.com.
---------------------------------------
La Federació Catalana de Vela ha cedido una furgoneta de 9 plazas para poder desplazar la flota de la Clase Funboard a la primera regata del Circuito Español de Funboard a El Ejido (Almería) que se celebrará del 5 al 8 de abril. Todos los regatistas asociados de la clase pueden solicitar plaza en el correo electrónico xtorres@windsurfcat.com.
 

 CCEF PORT DE LA SELVA, dissabte 10 de març 
 08/03/18
Regata CCF Port de la Selva, organitzada pel CN Port de la Selva i A Dos Veles, dissabte 10 de març.

Preinscripcions...
 
ampliar+

 CIRCUIT ESPANYOL DE FUNBOARD 2018 
 12/09/17
1.- ALMERIA 2 al 5 de Enero - El Ejido (Club Deportivo Víctor Fernàndez – Olas y Slalom)
2.- TARIFA 2 al 4 de Marzo - (Sportlink Tarifa Wind Club - Slalom)
3.- ALMERIA 29 de Marzo al 1 de Abril - El Ejido (Club Windsurf Mar Azul – Olas y Slalom)
4.- MURCIA 28 de Abril al 1 de Mayo - Los Alcázares (CN Los Alcázares – Slalom)
5.- CATALUNYA 1 al 3 de Junio - Roses (GEN Roses – Slalom)
6.- ARAGON 12 al 14 de Octubre - La Loteta (Club Windsurf Zaragoza – Freestyle y Slalom) / 1 al 4 de Noviembre - La Loteta (Club Windsurf Zaragoza – Freestyle y Slalom) / 10 al 25 de Noviembre - La Loteta (Club Windsurf Zaragoza – Freestyle y Slalom) / Aragón: Se convocará el primer fin de semana con previsión
 
ampliar+

Notícies windsurf a catalunyanotícies anteriors RSS de les noticies del circuit català de funboard. Windsufcat.com
Notícies windsurf
 PWA Catalunya Costa Brava del 7 al 12 de juny - Surf Alegre 2016 
 16/06/16
Pierre Mortefon (F-14) guanyador del Campionat del Món de Windsurf – Gran Premi Catalunya Costa Brava 2016 al CV Ballena Alegre. Seguit d´Arnon Dagan (ISR-1) i d´Andrea Cucchi (ITA-1).
 

 CCF BADALONA 2016: Rodés campió 
 01/06/16
Joaquim Rodés ESP-32 campió de la regata d´eslàlom CCF Badalona

Amb una bona Garbinada, amb puntes de 28 nusos, es va disputar el passat diumenge, 29 de maig, la primera regata del Circuit Català de Funboard 2016. Badalona reuneix unes molt bones condicions per a la pràctica del windsurf. Un total de 20 regatistes es van inscriure i durant tot el dia es van poder disputar les dues eliminatòries de la competició. El guanyador va ser en Joaquim Rodés (ESP-32 / CN Bétulo) seguit de Marc Paré (ESP-334 / GEN Roses) i de Màrius Solà (ESP-79 / CN Bétulo).

En juvenils el campió fou David Batlle (ESP-844 / GEN Roses), en fèmines Aida Macià (CAT-85 / CN Bétulo) i en màsters i gran màsters Joaquim Rodés.

Fotos: José Piña
Classificació...
 
ampliar+

 Aleix Sanllehy CAT-555 campió de la regata d´onades CCF Pals-Begur 
 18/05/15
Primera regata d´onades del Circuit Català de Funboard a la platja de Pals amb Tramuntana amb puntes de més de 40 nusos, organitzada pel CV Pals i el CW Sanllehy Brothers.

Aleix Sanllehy (CAT-555 /CN Barcelona), en primera posició, després de guanyar la simple i la dobles, seguit de Ferran Recasens (CAT-401 / CN Bétulo), i Màrius Solà (E-79 / CN Bétulo). En màsters Recasens, en juvenils Miquel Roset (E-660 / CW Port de la Selva) i en Fémines Heleen Muÿser (CN Port de la Selva). Fotos José Piña.

Classificacions...
 
ampliar+

 Campionat d´Aragó de Funboard: La Loteta, Cierzo Festival - 10 y 11 de maig 
 29/04/14
El Club Windsurf Saragossa, amb el Suport de la Federació Aragonesa de Vela, organitzarà l´única prova del Circuit d´Aragó de Funboard 2014. El resultat definitiu de l´esdeveniment serà la suma dels punts aconseguits en cada una de les disciplines realitzades (eslàlom y freestyle ). La classificació definitiva de la prova del circuit servirà per determinar la classificació en el Campionat d´Aragó de Windsurf 2014 en la Modalitat Funboard.
 
ampliar+

 FERRAN RECASENS GUANYA LA PRIMERA PROVA DEL CCF 2014 AL PRAT DE LLOBREGAT 
 29/03/14
Amb la primera Llevantada de l´any ha arribat la primera regata del Circuit Català de Funboard del 2014, en la modalitat d’onades. Per primera vegada s´ha pogut realitzar una prova d´onades al Prat de Llobregat, on amb condicions de Llevant el spot es posa perfecte pels salts i surfejades, els 30 nusos de vent han permès tenir onades de màstil en més d´una ocasió. La regata ha començat puntualment a les 10:45 hores i les condicions han estat excel•lents per a poder fer la eliminatòria simple i doble (repesca). El guanyador de la simple ha estat el juvenil Marc Paré (CAT-334 / Patrik, Simmer, Reptile, Emc2, Quopiam, Caravan Girona / GEN Roses). En la eliminatòria doble Ferran Recasens (CAT-401 / Rrd, Simmer, Escola del Vent, Recasens Interiorisme / CN Bétulo) ha fet una remuntada espectacular escalant des de la quinta posició, aconseguida en la simple, fins enfrontar-se amb en Paré on l´ha guanyat. En tercera posició Joaquím Rodés (E-32/ Tabou, Gaastra, Windparadise.com / CN Bétulo). En màsters Recasens primer seguit de Rodés i de Màrius Solà (E-79 / Jp-Australia, Neilpryde, Reptile, Magic Wave / CN Bétulo). En gran màsters empat de Bar Van (CAT-966 / WAP), del rokie Carlos Pradera (E-747 / CN Castelldefels) i de Montse Collado (CAT-27 / Rrd, Front Fred, Legal Matters, Base Nautica Barcelona, Global Translators / WAP), també campionat de fémines. En juvenils Marc Paré, seguit de dos competidors vinguts de Port de la Selva; Xavier Buscató (CAT-499 ) i de Didac Pinart (CAT-520) que estant progressant molt amb el suport d´Albert Perelló de ADOSVELES.
---------------------------------------
Con la primera Levantada del año ha llegado la primera regata del Circuito Catalán de Funboard de 2014 , en la modalidad de olas. Por primera vez se ha podido realizar una prueba de olas en el Prat de Llobregat, donde con condiciones de Levante el spot se pone perfecto para los saltos y surfeadas, los 30 nudos de viento han permitido tener olas de mástil en más de una ocasión. La regata ha empezado puntualmente a las 10:45 horas y las condiciones han sido excelentes para poder hacer la eliminatoria simple y doble (repesca) . El ganador de la simple ha sido el juvenil Marc Paré (CAT- 334 / Patrik, Simmer, Reptile, Emc2, Quopiam, Caravan Girona / GEN Roses). En la eliminatoria doble Ferran Recasens (CAT- 401 / RRD , Simmer, Escuela del Viento, Recasens Interiorismo / CN Bétulo ) ha hecho una remontada espectacular escalando desde la quinta posición, alcanzada en la simple, hasta enfrentarse con Paré donde lo ha ganado. En tercera posición Joaquím Rodés (E-32 / Tabou, Gaastra, Windparadise.com / CN Bétulo). En másters Recasens primero seguido de Rodés y de Màrius Solà (E-79 / Jp - Australia, Neilpryde, Reptile, Magic Wave / CN Bétulo). En gran másters empate de Bar Van (CAT- 966 / WAP), del rokie Carlos Pradera (E-747 / CN Castelldefels) y de Montse Collado (CAT-27 / RRD, Front Fred, Legal Matters, Base Nàutica Barcelona, Global Translators / WAP), también campeona de féminas. En juveniles Marc Paré , seguido de dos competidores venidos de Port de la Selva, Xavier Buscató (CAT-499) y de Didac Pinart (CAT-520) que están progresando mucho con el apoyo de Albert Perelló de ADOSVELES.

Clasificaciones...
 
ampliar+

 CEF ALMERIA: Culoperro 2014 
 25/03/14
La primera regata del Circuit Espanyol de Funboard 2014 se celebrarà a El Ejido (Almeria) del 17 al 20 d´abril i les disciplines a disputar seran l´eslàlom i les onades. La inscripció per a les dues disciplines és de 40 euros. Per a més informació www.windsurfesp.es
---------------------------------------
La primera regata del Circuito Español de Funboard 2014 se celebrará en El Ejido (Almeria) del 17 al 20 de Abril y las disciplinas a disputar serán el slalom y las olas. La inscripción para las dos disciplinas es de 40 euros. Para más información www.windsurfesp.es

Anuncio de regata
 
ampliar+

Notícies windsurfnotícies anteriors RSS de les noticies de Windsurf. Windsufcat.com

- publicitat -

CIRCUIT CATALÀ DE FUNBOARD 16 de Agost, 2018
-contactar-   -afegir a favorits-    -recomana'ns-   -legal- @webmaster : programador web