Windsurf a catalunya
CEF CATALUNYA
Cartell de la regata
DIA: 02/06/17
LLOC: Roses
ORGAN.: GEN Roses
MODALITAT: Slalom-
document anunci de regata   pre-inscripció regata
 
Fotos del circuit
 
Fotos del circuit
 
Fotos del circuit
Circuit Català de Funboard 2017
 
Windsurfcat al facebook
14/12/09
Uneix-te al grup de Windsurfcat al facebook a través d´on podreu rebre avís de la convocatòria de les regates així com les incidències relacionades amb l´Associació de la Classe Funboard. Ens trobaràs com WINDUSRFCAT.COM

Protagonista del circuit+
 
Ganes de navegar.
Llicència federativa.
 Targeta de classe.
Inscripció a cada regata.
Participar al campeonatmés info  //  Participar al campeonatmás info
 
Fotos del circuit
DISPONIBLE DVD COMPLET A LA BOTIGA
 
Fotos del circuit
Si vols estar connectat sempre amb WindsurfCat i el món del funboard afegeix-te al grup!!! Tothom pot opinar: navegants, regatistes, aficionats, aprenents, distribuïdors i comerços del windsurf,...
L'espai de trobada i de comunicació del quan no fa vent.
 
més
!!! EMERGÈNCIES MARÍTIMES !!!
900.202.202 : SOS marítim
112 : Telèfon d'Emergències.
FCV: Federació catalana de vela.
RFEV: Federació espanyola de vela.
PWA : Web oficial de l'Associació de Windsurfistes Professionals.
EFPT: Web oficial del Cirtuit Europeu de Freestyle.
METEO CAT: el temps a catalunya

ampliar
Previsió demà
   Previsió demà passat
Circuit català de funboard  
La Classe Funboard de la Federació Catalana de Vela engloba el col·lectiu de navegants de Freestyle, Ones, Súper X i Slàlom.
En aquesta web podreu trobar tota la informació actualitzada de la classe (calendari, anuncis i instruccions de regates) i del windsurf en general. A l'adreça de correu electrònic xtorres@windsurfcat.com podreu dirigir-vos personalment al secretari de la classe, Xavier Torres Isach, per expressar opinions, fer suggeriments i conèixer més detalls del projecte.
(calendari de regates_2017)
Federació catalana de vela
  Federació espanyola de vela  Federació espanyola de vela  IFCA  Euro ISAF  ISAF
Circuit català de funboard
 
Notícies del circuit
 RAMON PASTOR (ESP-72) A PWA WORLD CUP COREA 2017 
 16/05/17
La PWA World Cup Corea 2017 ha estat l´inici del tour mundial de la modalitat de Funboard samb la disciplina de Eslàlom. S´han reunit els millors corredors de tot el món entre ells l´actual campió Matteo Iachino (ITA-140) i excampions com Antoine Albeou (FRA-192). Durant el 6 dies de regata només s´ha pogut disputar les eliminatòries de la primera eliminatòria quedant pendent finalitzar les finals de guanyadors i perdedors. El vent no ha acompanyat a l´espectacle del windsurf i no s´ha pogut finalitzar la competició amb resultats oficials. Malgrat tot però per la part que ens toca podem estar molt contents de veure com Ramon Pastor (ESP-72 / Novenove, Loftsails, Sportlink.es / CN Bétulo) es va poder classificar per la segona ronda i lluitar per poder entrar als quarts de final. El circuit internacional continua amb Japó i Catalunya on Pastor té previst assistir.
 
ampliar+

 CEF Almería 2017 
 14/05/17
ALMERÍA 13 al 16 de Abril - El Ejido (Club Windsurf Mar Azul – Olas y Slalom)

Nueva temporada del Circuito Español de Funboard y estreno en Semana Santa en el Club Windsurf Mar Azul de Almería, con la 30 años de historia. Pablo Ánia (ESP-16 / Fanatic, North, Wet Tarifa, We-wind / CW Burriana / FV Valenciana) ganó en tres de las dos eliminatorias realizadas. Ramon Pastor (ESP-72 / 99novenove, Loft Sails, Sportlink.es / CN Bétulo / FV Catalana), en segunda posición y en tercera posición Fernando Martínez (ESP-71 / Starboard, Loftsails, X-Booms, Inmobiliaria Retamar / Independiente / FV Anadaluza), la clasificación máster Pastor seguido de Martínez y de Ricardo de Arce (ESP-179 / Point7, Mariveles / Indendiente / FV Catalana), en gran máster de Arce, Alberto Casas (ESP-61/ Point 7, Eolo Windsurfing / CD Sureste Cabo de Gata / FV Andaluza) y Augusto Teixieira (POR-131 / Windsurf Portugal Clube / FV Portuguesa). En juveniles David Batlle (ESP-844 / Point 7 / GEN Roses / FV Catlana), Jose A. Casanova (ESP-442 / CD Víctor Fernández / FV Andaluza) y Cosme Martín (ESP-720 / CD Víctor Fernández / FV Andaluza). En féminas Marion Dusart (ESP-306 / Patrik Boards, Gun Sails, Vector Fins Maui, Chinook Leucate / Independiente / FV Andaluza). Destacar a nuevos jóvenes, con gran nivel, que están apareciendo en la competición del windsurf como son: Jaime Ruíz, Alba Lupión y Elena Georginoa Cantin.
 

 PWA Catalunya Costa Brava del 23 al 28 de maig - Surf Alegre 2017 
 14/05/17
A partir del proper 23 fins al 28 de maig l´élit del windsurf arriba a Catalunya amb la cita anual del PWA Catalunya Costa Brava. La regata serà la tercera d´eslàlom del tour 2017 de la PWA, després de Japó. I el cap de setmana al CV Ballena Alegre tenen cita tots els windsurfistes amateurs i aficionats a les furgonetes amb la Concentració FurgoValkswagen.
 
ampliar+

 CIRCUIT CATALÀ DE FUNBOARD 2017 
 14/05/17
(1) GEN Roses 02/06 al 04/06 (Eslalom) Roses
(2) CN Bétulo-WAP 20/05 al 30/06 (Eslalom/Freestyle) Badalona
(3) CMV El Prat 23-24/09 (Eslaom/Freestyle/Ones) Prat de Llobregat
(4) CV Pals 30/09 al 17/12 (Ones/Freestyel) Pals
(5) CN Port de la Selva 30/09 al 17/12 (Freestyle) Port de la Selva
 

 CIRCUIT ESPANYOL DE FUNBOARD 2017 
 01/03/17
ALMERIA 13 al 17 de Abril - El Ejido (Club Windsurf Mar Azul – Olas y Slalom)
MURCIA 29 de Abril al 1 de Mayo - Los Alcázares (CN Los Alcázares – Slalom)
CATALUNYA 2 al 4 de Junio - Roses (GEN Roses – Slalom) Fechas por confirmar
TARIFA 16 al 18 Septiembre - (Tarifa Slalom) Pendiente confirmar
ARAGON Setiembre/Octubre/Noviembre - La Loteta (Club Windsurf Zaragoza – Freestyle y Slalom)
 

 CEF CATALUNYA 2016: Roses, 3 de juny 
 04/06/16
Vent tèrmic inesperat i molt benvingut per gairebé finalitzar dos quadres d´eliminatòries.

Un bon dia feia esperar un inesperat vent tèrmic que amb el sol i la bona temperatura no ha dubtat en bufar de nou a Roses. A les 12h00, quan s´han reunit tots els participants per donar la benvinguda i ultimar detalls del camp de regata ja s´ha accelerat el ritme dels preparatius del material, veles i taules.

Amb unes condicions immillorables i còmodes per a tota la flota s´han llençat les primeres eliminatòries del primer quadre (primera regata) i els favorits han anat passant a les semifinals i a la final "A", que determina les primeres posicions. Aquesta primera regata se l´ha adjudicat en Fernando Martínez per davant del Pablo Ánia i d´en Joaquim Rodés. Els regatistes locals han fet un excel•lent paper liderat pel Marc Paré, que ha acabat quart i seguits pel David Batlle i el seu pare, que han quedat segon i sisè de la final "B". En Guillem Berta també ha acabat satisfet amb un vuitè lloc de la final "B". L´Artur Montblanch, en Marc Gayolà i en Joan Paré han lluitat de valent les seves eliminatòries però no han aconseguit arribar a les semifinals per optar a una de les dues finals.

El segon quadre s´ha començat a bon ritme, però les condicions de vent han anat afluixant per zones del camp de regates i la segona semifinal s´ha hagut d´anul•lar no deixant opció a poder disputar cap final. Demà la competició començarà molt tensa (sempre i quant la meteo ho permeti) acabant les semifinals de la segona regata i ja directes a les finals.
----------------------------------------------------------
Viento térmico inesperado pero bienvenido para acabar casi 2 cuadros.

Muy buen día y muy buena temperatura para hacer funcionar el viento térmico en Roses. A las 12h00 en la reunión de patrones se ultimaban los detalles y se aceleró la preparación de material de los participantes para aprovechar el viento que se iba levantando inesperadamente.

Con unas condiciones muy favorables y cómodas para toda la flota se empezó el primer cuadro de eliminatorias y los favoritos iban pasando las rondas para entrar en las semifinales y en la final "A". Sus rivales menos afortunados se quedaban atrás en los primeras pruebas eliminatorias o en la final "B", que ha sido igual de disputada.

La primera manga (ganando la final "A") se la adjudicó Fernando Martínez por delante de Pablo Ánia y de Joaquim Rodés. Marc Paré, deportista local, se quedó a las puertas el podio por delante del catalán Marius Solà en quinta posición.

Tan pronto como ha sido viable se han empezado las eliminatorias del segundo cuadro (manga 2) y se han disputado todas hasta la primera semifinal. La segunda semifinal se anuló antes de que finalizara porque las condiciones de planeo eran marginales y la mayoría de la flota no arrancó en la última baliza. Aun intentando repetir la salida cuando las condiciones mejoraban no ha sido posible disputar la segunda semifinal del segundo cuadro ni las finales. Quedarán pendientes para la segunda jornada.

Clasificaciones provissionales
 
ampliar+

Notícies windsurf a catalunyanotícies anteriors RSS de les noticies del circuit català de funboard. Windsufcat.com
Notícies windsurf
 PWA Catalunya Costa Brava del 7 al 12 de juny - Surf Alegre 2016 
 16/06/16
Pierre Mortefon (F-14) guanyador del Campionat del Món de Windsurf – Gran Premi Catalunya Costa Brava 2016 al CV Ballena Alegre. Seguit d´Arnon Dagan (ISR-1) i d´Andrea Cucchi (ITA-1).
 

 CCF BADALONA 2016: Rodés campió 
 01/06/16
Joaquim Rodés ESP-32 campió de la regata d´eslàlom CCF Badalona

Amb una bona Garbinada, amb puntes de 28 nusos, es va disputar el passat diumenge, 29 de maig, la primera regata del Circuit Català de Funboard 2016. Badalona reuneix unes molt bones condicions per a la pràctica del windsurf. Un total de 20 regatistes es van inscriure i durant tot el dia es van poder disputar les dues eliminatòries de la competició. El guanyador va ser en Joaquim Rodés (ESP-32 / CN Bétulo) seguit de Marc Paré (ESP-334 / GEN Roses) i de Màrius Solà (ESP-79 / CN Bétulo).

En juvenils el campió fou David Batlle (ESP-844 / GEN Roses), en fèmines Aida Macià (CAT-85 / CN Bétulo) i en màsters i gran màsters Joaquim Rodés.

Fotos: José Piña
Classificació...
 
ampliar+

 CCF 2016: BADALONA 
 26/05/16
Es convoca la regata CCF Badalona al CN Bétulo pel proper diumenge 29 de maig. La modalitat que es disputarà serà eslàlom.

Inscripcions a...
 
ampliar+

 Aleix Sanllehy CAT-555 campió de la regata d´onades CCF Pals-Begur 
 18/05/15
Primera regata d´onades del Circuit Català de Funboard a la platja de Pals amb Tramuntana amb puntes de més de 40 nusos, organitzada pel CV Pals i el CW Sanllehy Brothers.

Aleix Sanllehy (CAT-555 /CN Barcelona), en primera posició, després de guanyar la simple i la dobles, seguit de Ferran Recasens (CAT-401 / CN Bétulo), i Màrius Solà (E-79 / CN Bétulo). En màsters Recasens, en juvenils Miquel Roset (E-660 / CW Port de la Selva) i en Fémines Heleen Muÿser (CN Port de la Selva). Fotos José Piña.

Classificacions...
 
ampliar+

 Campionat d´Aragó de Funboard: La Loteta, Cierzo Festival - 10 y 11 de maig 
 29/04/14
El Club Windsurf Saragossa, amb el Suport de la Federació Aragonesa de Vela, organitzarà l´única prova del Circuit d´Aragó de Funboard 2014. El resultat definitiu de l´esdeveniment serà la suma dels punts aconseguits en cada una de les disciplines realitzades (eslàlom y freestyle ). La classificació definitiva de la prova del circuit servirà per determinar la classificació en el Campionat d´Aragó de Windsurf 2014 en la Modalitat Funboard.
 
ampliar+

 FERRAN RECASENS GUANYA LA PRIMERA PROVA DEL CCF 2014 AL PRAT DE LLOBREGAT 
 29/03/14
Amb la primera Llevantada de l´any ha arribat la primera regata del Circuit Català de Funboard del 2014, en la modalitat d’onades. Per primera vegada s´ha pogut realitzar una prova d´onades al Prat de Llobregat, on amb condicions de Llevant el spot es posa perfecte pels salts i surfejades, els 30 nusos de vent han permès tenir onades de màstil en més d´una ocasió. La regata ha començat puntualment a les 10:45 hores i les condicions han estat excel•lents per a poder fer la eliminatòria simple i doble (repesca). El guanyador de la simple ha estat el juvenil Marc Paré (CAT-334 / Patrik, Simmer, Reptile, Emc2, Quopiam, Caravan Girona / GEN Roses). En la eliminatòria doble Ferran Recasens (CAT-401 / Rrd, Simmer, Escola del Vent, Recasens Interiorisme / CN Bétulo) ha fet una remuntada espectacular escalant des de la quinta posició, aconseguida en la simple, fins enfrontar-se amb en Paré on l´ha guanyat. En tercera posició Joaquím Rodés (E-32/ Tabou, Gaastra, Windparadise.com / CN Bétulo). En màsters Recasens primer seguit de Rodés i de Màrius Solà (E-79 / Jp-Australia, Neilpryde, Reptile, Magic Wave / CN Bétulo). En gran màsters empat de Bar Van (CAT-966 / WAP), del rokie Carlos Pradera (E-747 / CN Castelldefels) i de Montse Collado (CAT-27 / Rrd, Front Fred, Legal Matters, Base Nautica Barcelona, Global Translators / WAP), també campionat de fémines. En juvenils Marc Paré, seguit de dos competidors vinguts de Port de la Selva; Xavier Buscató (CAT-499 ) i de Didac Pinart (CAT-520) que estant progressant molt amb el suport d´Albert Perelló de ADOSVELES.
---------------------------------------
Con la primera Levantada del año ha llegado la primera regata del Circuito Catalán de Funboard de 2014 , en la modalidad de olas. Por primera vez se ha podido realizar una prueba de olas en el Prat de Llobregat, donde con condiciones de Levante el spot se pone perfecto para los saltos y surfeadas, los 30 nudos de viento han permitido tener olas de mástil en más de una ocasión. La regata ha empezado puntualmente a las 10:45 horas y las condiciones han sido excelentes para poder hacer la eliminatoria simple y doble (repesca) . El ganador de la simple ha sido el juvenil Marc Paré (CAT- 334 / Patrik, Simmer, Reptile, Emc2, Quopiam, Caravan Girona / GEN Roses). En la eliminatoria doble Ferran Recasens (CAT- 401 / RRD , Simmer, Escuela del Viento, Recasens Interiorismo / CN Bétulo ) ha hecho una remontada espectacular escalando desde la quinta posición, alcanzada en la simple, hasta enfrentarse con Paré donde lo ha ganado. En tercera posición Joaquím Rodés (E-32 / Tabou, Gaastra, Windparadise.com / CN Bétulo). En másters Recasens primero seguido de Rodés y de Màrius Solà (E-79 / Jp - Australia, Neilpryde, Reptile, Magic Wave / CN Bétulo). En gran másters empate de Bar Van (CAT- 966 / WAP), del rokie Carlos Pradera (E-747 / CN Castelldefels) y de Montse Collado (CAT-27 / RRD, Front Fred, Legal Matters, Base Nàutica Barcelona, Global Translators / WAP), también campeona de féminas. En juveniles Marc Paré , seguido de dos competidores venidos de Port de la Selva, Xavier Buscató (CAT-499) y de Didac Pinart (CAT-520) que están progresando mucho con el apoyo de Albert Perelló de ADOSVELES.

Clasificaciones...
 
ampliar+

Notícies windsurfnotícies anteriors RSS de les noticies de Windsurf. Windsufcat.com

- publicitat -

CIRCUIT CATALÀ DE FUNBOARD 24 de Maig, 2017
-contactar-   -afegir a favorits-    -recomana'ns-   -legal- @webmaster : programador web